راهنمای خرید

گلس UV چیست؟ مزایا و معایب گلس یو وی

گلس UV چیست؟

این روزها قیمت تلفن‌های هوشمند سر به فلک کشیده و از طرف دیگر، همه جوانب زندگی‌مان به آن گره خورده است. همین دلیل کافی است تا تلاش کنیم بهترین شیوه محافظت از آن را به کار ببریم. حفاظت درست و حسابی باعث می‌شود تا در ازای پرداخت هزینه‌ای کم، سلامت موبایل هوشمند را برای مدت طولانی‌تری حفظ کنید. جالب اینجا است که پیش از ورود گلس‌های محافظ نمایشگر به بازار، فرایند محافظت از صفحه نمایش تقریبا ناممکن بود. اگر علاقه‌مند هستید که بدانید گلس UV چیست، در ادامه با ما همراه باشید، زیرا قصد داریم به بررسی گلس یو وی بپردازیم.

گلس UV چیست؟

اگر نیم‌نگاهی به فهرست گلس‌های موجود در بازار بیندازید، متوجه می‌شوید که حفاظت از نمایشگر در برابر ضربه و خش، تنها یکی از ویژگی‌های حیرت‌آور آن‌ها است. امروزه با درهم آمیختن فناوری‌های متفاوت، گلس‌هایی فراتر از یک گلس حرارت دیده (Temperd) به وجود آمده‌ است؛ یکی از این گلس‌ها، گلس حرارت دیده یو وی (UV) است.

اگر شما نیز از موبایلی استفاده می‌کنید که اطراف نمایشگر انحنا دارد، ممکن است استفاده از گلس UV به شما پیشنهاد شده باشد؛ چرا که گلس‌های معمولی برای گوشی‌های خمیده مشکلاتی ایجاد می‌کنند که در ادامه، به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. اینکه ماهیت گلس UV چیست و استفاده از آن چه مزایا و معایبی دارد، موضوعاتی هستند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

گلس UV چیست؟

تفاوت گلس معمولی با گلس UV

برای روشن شدن موضوع، اول از همه باید بدانیم که تفاوت گلس UV و یک گلس معمولی در چیست. گلس UV مانند سایر گلس‌های حرارت دیده، ظاهری شفاف و مستحکم دارد. یکی از مواردی که در توضیحات گلس UV ذکر شده، طول عمر بالای آن است؛ همچنین این گلس نمایشگر گوشی را به خوبی پوشش می‌دهد و با چسبی قدرتمند، به آن متصل می‌شود. حالا هدف از نامگذاری این گلس به «UV» چیست؟

در حقیقت گلس UV هیچ ارتباطی به جلوگیری از اشعه‌های UV یا فرابنفش ندارد و از چشم‌ها در برابر این اشعه محافظت نمی‌کند. وقتی گلس UV را خریداری می‌کنید، در پکیج آن یک چسب مایع خواهید دید. این چسب باید به مقداری استفاده شود که کل سطح نمایشگر گوشی را پوشش دهد. سپس گلس UV روی آن قرار بگیرد و در آخر، این چسب با استفاده از دستگاه UV light محکم شود. در نهایت به دلیل استفاده از اشعه یو وی در فرایند نصب این گلس به اسم گلس UV مرسوم شده است.

چسب مایع مخصوص گلس UV در حدی شفاف است که از آن برای چسباندن محافظ لنز گوشی هم استفاده می‌شود، در نتیجه، نور را به طور کامل از خود عبور می‌دهد و تأثیر منفی روی وضوح نخواهد داشت. همچنین با توجه به این که قرار است این چسب مانند یک لایه مستحکم زیر گلس جای بگیرد، فناوری ساخت آن به گونه‌ای است که به لمس حساس بوده و در تاچ گوشی، اختلالی ایجاد نمی‌کند.

مزایای گلس یو وی

مزایای گلس یو وی

قبل‌تر به این موضوع اشاره کردیم که گلس UV دارای پوشش وسیع‌تری است. این بدان معناست که سطح بیشتری از تلفن همراه شما با این گلس تحت حفاظت قرار می‌گیرد. گلس‌های معمولی در لبه‌های منحنی نمایشگر، آسیب‌پذیرتر هستند و از آنجا که چسبندگی لازم را ندارند، آلودگی و غبار به زیر آن‌ها نفوذ کرده و حباب ایجاد می‌کنند.
گلس‌های UV زیرمجموعه‌ای از گلس‌های فوق حرارت دیده هستند. پس در برابر ضربه‌های متمرکز، فشار و خط‌ و خش مقاومت بالایی دارند. از دیگر مزایای این گلس، می‌توان به شفافیت بالای آن اشاره کرد. به مدد گلس UV، شدت پخش نور و رنگ‌ها در نمایشگر موبایل هیچ تغییری نخواهد داشت. این گلس مثل سایر گلس‌های حرارت دیده، آب‌گریز و روغن‌گریز است؛ در نتیجه به سادگی تمیز می‌شود و اثر انگشت روی آن باقی نمی‌ماند.

معایب گلس یو وی

حال ممکن است برایتان سوال باشد که معایب گلس یو وی چیست؟ یکی از ایرادهای وارد بر گلس UV، حساسیت فرایند نصب آن است. از آنجا که در نصب این گلس از چسبی جداگانه استفاده می‌شود، لازم است شخص نصب‌کننده دارای تجربه و اطلاعات کافی در این زمینه باشد؛ مثلا، اگر چسب گلس UV در اطراف گوشی بریزد یا به قسمت‌های داخلی آن نفوذ کند، ممکن است موبایل آسیب جدی ببیند. اگر خودتان قصد دارید گلس UV نصب کنید، در برخورد با چسب مایع حسابی محتاط باشید.

معایب گلس یو وی

حال اگر بیش از حد در پخش کردن چسب مایع UV احتیاط کنید، باید انتظار ظهور حباب‌ها را در زیر گلس داشته باشید. به طور کلی، هرجایی که به چسب آغشته نشده باشد، مستعد ایجاد حباب است. در صورتی که چسب به همه جای نمایشگر نرسد، شما ناچار هستید گلس را جدا کرده، نمایشگر را مجدداً تمیز کنید و یک گلس نو برای نصب بخرید؛ پس به میزان مناسبی چسب بریزید و از پخش شدن آن در کل سطح نمایشگر اطمینان حاصل کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم مقاله راهکارهای از بین بردن حباب زیر گلس گوشی را مطالعه نمایید.

فرایند نصب گلس UV حقیقتا کار کسل کننده‌ای است! بسته به توان دستگاه UV light که در اختیار دارید، این کار می‌تواند بیشتر از 5 دقیقه طول بکشد و شما باید در این بازه زمانی، دستگاه را بی‌وقفه از بالا تا پایین نمایشگر حرکت دهید. اگر دستگاه UV light ضعیف باشد، ممکن است چسب گلس به خوبی محکم نشود. علاوه‌بر آن، تولیدکنندگان این محصول توصیه می‌کنند تلفن همراهی که به تازگی گلس UV روی آن نصب شده، باید برای مدتی به حال خود رها شود. دلیل این توصیه این است که پس از اعمال اشعه UV light روی گوشی، 1 الی 2 شبانه‌روز طول می‌کشد تا چسب به طور کامل خشک شود. پس تا سر رسیدن این زمان، قاب محافظ گوشی را به آن برنگردانید و با احتیاط، نمایشگر را لمس کنید.

همان‌طور که گفتیم، گلس UV به این سادگی‌ها جدا شدنی نیست. شما بدون هیچ دردسری می‌توانید گلس‌های Temperd معمولی را از گوشه‌ای بالا بکشید و آن را جدا کنید، اما در گلس‌های UV که پای چسب مخصوصی در میان است، جداسازی گلس با روش‌های پیچیده‌ای انجام می‌پذیرد. به خاطر داشته باشید که اگر گلس دارای لایه‌ای مقاوم به خرد شدن نباشد، این کار به مراتب سخت‌تر هم می‌شود، زیرا باید با تکه‌های کوچک باقی مانده از گلس روی نمایشگر کلنجار بروید.

گلس UV

نتیجه نهایی

در این نوشته به سوالاتی نظیر گلس UV چیست و چه مزایا و معایبی دارد پاسخ دادیم و فهمیدیم که یک گلس UV همراه با چسب مایع مخصوص و دستگاه UV light در بسته‌بندی عرضه می‌شود. طبیعتا قیمت این گلس به نسبت گلس‌های معمولی چند برابر بیشتر است و از لحاظ قدرت محافظت کنندگی در سطح ایده آلی قرار دارد . برای مشاهده و خرید گلس موبایل می توانید به فروشگاه اینترنتی جانبی 360 مراجعه نمایید و از بین تنوع بالای محصولات بهترین گزینه را انتخاب و سفارش دهید. همچنین اگر می خواهید با روش های تعویض گلس محافظ گوشی موبایل آشنا شوید روی لینک مشخص شده کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *