راهنمای خرید

راهنمای خرید یک گلس مناسب

راهنمای خرید یک گلس مناسب

امروزه تلفن‌های همراه به گجت‌های با ارزش و پرکاربردی تبدیل شده‌اند که زندگی با کمک آن‌ها بسیار آسان می‌شود. گوشی‌های هوشمند از قطعات مختلفی تشکیل شده‌اند تا در نهایت بهترین خروجی را ارائه کنند و هر کدام از این قطعات بسته به تکنولوژي و پیچیدگی‌های فنی، دارای قیمت متفاوتی هستند و در این میان صفحه نمایش موبایل به دلیل تکنولوژي بالا و ابعاد بزرگ خود یکی از گران قیمت‌ترین اجزای هر تلفن همراه محسوب می شود که همیشه در معرض خط و خش و شکستگی قرار دارد. یکی از بهترین‌ راه‌های جلوگیری از این موضوع استفاده از انواع گلس محافظ صفحه‌نمایش است. در این راهنمای خرید گلس سعی می‌کنیم به پارامترها و نکات خرید گلس گوشی بپردازیم تا بتوانید بهترین گلس مناسب گوشی موبایل خود را انتخاب کنید.

چرا از گلس محافظ صفحه نمایش استفاده کنیم؟

همانطور که اشاره شد صفحه نمایش گوشی هوشمند از قیمت بالایی برخوردار است و همچنین به صورت مداوم تحت اثر انواع اشیا سخت و حتی سقوط قرار دارد. همچنین صفحه نمایش یکی از اصلی‌ترین اجزا تلفن‌های هوشمند است که بدون حفظ سلامت و کارکرد صحیح آن، عملا موبایل بلااستفاده می‌شود. سازندگان تلفن همراه از انواع شیشه‌های با کیفیت و بسیار مقاوم برای محافظت از صفحه نمایش گوشی‌ خود استفاده می‌کنند.

گلس، بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی است.

شاید اسم شیشه محافظ گوریلاگلس به گوش شما نیز آشنا باشد. هر ساله نسخه‌های جدید و مقاوم‌تری از این دست شیشه‌های برای محافظت از صفحه نمایش موبایل معرفی می‌شوند اما در هر صورت این شیشه‌ها رویین‌تن نیست‌اند و تا حدی در برابر ضربه و خط و خش مقاومت دارند. پس استفاده از یک گلس مناسب می‌تواند با تشکیل لایه محافظتی اضافی روی شیشه اصلی صفحه نمایش گوشی، کمک بیشتری به حفظ سلامت آن کند.

راهنمای خرید گلس

برای اینکه بتوانید بهترین گلس ممکن را برای تلفن هوشمند خود خریداری کنید، لازم است قبل از هر چیز با نکات خرید گلس گوشی آشنا شوید. در این بخش از مقاله راهنمای انتخاب محافظ صفحه نمایش گوشی قصد داریم شما مخاطبین عزیز را با چند نکته مهم پیش از خرید گلس آشنا کنیم:

جنس و میزان مقاومت

قطعا یکی از آیتم‌های مهم در انتخاب گلس مناسب، توجه به جنس و میزان مقاومت گلس است. به طور کلی می‌توان گفت که اکثر گلس‌های موجود در بازار از دو جنس پلی اتیلن تریفلیت (PET) و ترمو پلاستیک (TPU) و یا شیشه حرارت دیده هستند. هر کدام از این دو متریال یعنی بر اساس پلاستیک و یا شیشه مزایا و معایب خاص خود را دارند. گلس‌های PET و TPU لایه‌ای به ضخامت ۰٫۱ میلی‌متر هستند و حسی شبیه به شیشه را منتقل می‌کنند. قابلیت نصب آسانی داشته و همچنین در صورت حباب گرفتن به راحتی ترمیم می‌شوند. همچنین این دسته از گلس‌ها دچار ترک و شکستگی نمی شوند و معمولا سطح مقاومتی 3H را ارائه می‌کنند و از نظر قیمتی نسبت به گلس‌های شیشه حرارت دیده، مقرون به‌صرفه‌ هستند. در بخش معایب می‌توان به مقاومت پایین‌تر این گلس‌ها در برابر ضربه اشاره کرد.

جنس و میزان مقاومت گلس در قیمت آن تاثیر دارد.

در سمت مقابل، گلس‌هایی با جنس شیشه حرارت دیده قرار دارند که بالا‌ترین سطح مقاومت در برابر خراش یعنی 9H را ارائه می‌کنند. این دسته از گلس‌‌ها، مقاومت بالایی در برابر ضربه دارند، اما انعطاف پذیری کمتری دارند. به عبارتی دیگر گلس‌های شیشه حرارت دیده مهارت نصب بالاتری را می‌طلبند و همچنین در اثر برخوردهای جزئی از گوشه‌ها، امکان ترک برداشتن گلس وجود دارد.

پوشش گلس

یکی دیگر از آیتم‌های قابل توجه در راهنمای خرید گلس مناسب گوشی هوشمند، مربوط به سطح پوشش گلس است. در این قسمت گلس‌ها به دو دسته کاور لبه تا لبه (E2E) و کاور مسطح تقسیم می‌شوند. گلس E2E علاوه‌بر پوشش سطح صفحه نمایش گوشی، تمامی زوایا و انحنا‌های آن را پوشش می‌دهد تا بیشترین محافظت را ایفا کند؛ اما کاورهای مسطح تنها سطح صفحه نمایش را می‌پوشانند و محافظتی از لبه‌های نسبتا خمیده صفحه نمایش به عمل نمی‌آورند. توجه به این دسته‌بندی در هنگام خرید گلس مفید است؛ چرا که گلس‌های E2E رابطه زیاد خوبی با قاب محافظ گوشی ندارد و در صورت ایجاد تداخل بین لبه قاب با لبه گلس امکان جدا شدن گلس از صفحه نمایش و ایجاد حباب وجود دارد و این در حالی است که گلس‌های مسطح دست ما را در انتخاب انواع قاب بازمی‌گذارند.

میزان شفافیت

دسته بندی دیگر گلس‌ که می‌تواند تأثیرگذاری بالایی در انتخاب آن داشته باشد، مربوط به شفاف یا مات بودن گلس و شخصی بودن حریم نمایشگر است. گلس‌های شفاف کار خود را بی‌عیب و نقص انجام می‌دهند و نور را با کمترین افت کیفیت از خود عبور می‌دهند. گلس‌های مات با توجه با بافت خاص خود حس خوبی را منتقل می‌کنند و لک و چربی کمتری به خود می‌گیرند، اما از نظر وضوح‌ تصویر، عملکرد پایین‌تری از گلس‌های شفاف دارند.

گلس مات، وضوح‌ پایین‌تری نسبت به گلس‌ شفاف دارد.

گلس‌های حریم شخصی نیز دسته دیگری هستند که با توجه به فناوری تولید، تنها امکان نمایش تصویر از روبه‌رو را دارند و دید سایر افراد از اطراف به صفحه نمایش گوشی را محدود می‌کنند، اما از لحاظ شفافیت و کیفیت تصویر در رتبه پایین‌تری قرار می‌گیرند.

سوالات متداول

چه معیارهایی را باید پیش از خرید گلس مناسب برای گوشی موبایل مد نظر قرار داد؟

برای اینکه بتوانید گلس مناسبی را برای تلفن هوشمند خود خریداری کنید، لازم است تا پیش از خرید مواردی همچون: جنس گلس، میزان مقاومت، جنس پوشش گلس و همینطور میزان شفافیت یا مات بودن آن را مد نظر قرار دهید.

مزایا و معایب گلس‌های 9H چیست؟

گلس‌های 9H بالا‌ترین سطح مقاومت در برابر خراش را ارائه می‌کنند. این دسته از گلس‌‌ها، مقاومت بالایی در برابر ضربه از خود نشان می‌دهند، اما از طرفی انعطاف کمتری دارند.

مزایا و معایب گلس‌های E2E چیست؟

گلس‌های E2E، علاوه‌بر پوشش سطح صفحه نمایش گوشی، تمام زوایا و انحنا‌های آن را پوشش می‌دهند تا بیشترین محافظت را ایفا کنند، اما این گلس‌ها رابطه زیاد خوبی با قاب محافظ گوشی ندارند و در صورت ایجاد تداخل بین لبه قاب با لبه گلس ممکن است از صفحه نمایش جدا شده و حباب ایجاد کنند.

کلام پایانی

در این راهنمای خرید گلس به بررسی انواع محافظ صفحه نمایش و ویژگی‌ها و نکات خرید گلس گوشی پرداختیم. گلس‌های ساخته شده از متریال پلاستیک مثل انواع PET و TPU قیمت پایین‌تری دارند و اگر خودتان بخواهید گلس را نصب کنید کار راحتی پیش‌رو دارید. این گلس‌ها محافظ خوبی در برابر خط و خش هستند، ولی نمی‌توانند مانند مدل‌های شیشه حرارت دیده از گوشی در برابر ضربات محافظت کنند. همچنین پیشنهاد می کنیم مقاله راهنمای تعویض گلس محافظ گوشی موبایل را مطالعه نمایید.

تعویض گلس پلاستیکی آسان است.

در سمت مقابل گلس‌هایی با جنس شیشه حرارت دیده، علاوه‌بر مقاومت بالا در برابر ضربه، مقاومت بالایی در برابر خط و خش هم دارند، اما در برخوردهای کوچک ممکن است دچار شکستگی‌های ریز شوند. همچنین نصب این گلس‌ها به مهارت بیشتری نیاز دارد. هر فرد بسته به نیاز و سلیقه خود می‌تواند نسبت به خرید انواع گلس شفاف، مات و یا حریم شخصی اقدام کند اما با دستکاری بیشتر در ساختار گلس، قطعا کیفیت تصویر نمایشگر نیز دستخوش تغییر خواهد شد.

شما می‌توانید جهت تهیه انواع گلس اورجینال و با کیفیت به صفحه «گلس موبایل» در فروشگاه آنلاین جانبی ۳۶۰ مراجعه کنید. فروشگاه جانبی ۳۶۰ با تضمین سلامت فیزیکی و اصالت کالا خیال شما را از بابت دسترسی به انواع گلس گوشی موبایل اورجینال راحت می‌کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *