راهنمای خرید

راهنمای جامع خرید شارژر دیواری

راهنمای خرید شارژر دیواری

طی سال جاری بسیاری از شرکت‌های پیشرو در زمینه تولید گوشی‌های هوشمند، تصمیم گرفته‌اند تا برخی از محصولات خود را بدون برخی از اغلام متداول نظیر شارژر یا هندزفری به بازار عرضه کنند؛ از همین‌رو گوشی‌های مدرنی نظیر سامسونگ A33 یا آیفون 13 زمانی که به بازار عرضه می‌شوند، فاقد شارژر دیواری هستند. هنگامی که تصمیم به خرید شارژر دیواری می‌گیرید،‌ با مدل‌های مختلف این محصول از برندهای متعددی روبرو می‌شوید که ممکن است فرایند خرید را کمی دشوار سازد. برخی از شارژرهای دیواری نیز ظاهری زیبا و خوش‌دست دارند، در حالی که از فناوری خوبی برخوردار نیستند. به همین دلیل، ما تصمیم گرفته‌ایم در این راهنمای خرید شارژر دیواری، تمامی نکاتی که باید بدانید را گردآوری کنیم و در طول فرایند خرید، همراه شما باشیم.

اجزای تشکیل‌دهنده و ویژگی‌های شارژر دیواری

تمامی شارژرهای دیواری از یک درگاه USB و یک خروجی تشکیل شده‌اند که یک عدد کابل Micro USB به همراه آن می‌آید. شدت جریان این درگاه معادت ۱٫۰ آمپر بوده و هم مناسب تبلت است و هم می‌توان با کمک آن، گوشی‌های هوشمند را با سرعت بیشتری شارژ کرد. علاوه‌بر این، شارژر دیواری دارای دو شاخه است که با پریزهای برق در ایران سازگاری دارد و می‌تواند به راحتی مورد استفاده قرار گیرد.

شارژرهای دیواری مستقیما به برق وصل می‌شوند، کارایی بالا و سرعت شارژ قابل قبولی دارند و می‌توانند در کنار تخت یا میز کار شما استفاده شوند. این شارژرها دارای قابلیت تبدیل به شارژر موبایل USB نیز هستند که به ما امکان می‌دهد تا کابل را به درگاه USB که به یک فیش شارژ وصل است، متصل کنیم.

انواع شارژر دیواری

انواع شارژر دیواری و کارکردهای آن‌ها

با توجه به راهنمای خرید شارژر دیواری، نوعی از شارژرها وجود دارند که می‌توانند چند دستگاه را به طور هم‌زمان شارژ کنند. با داشتن این نوع شارژرها می‌توانید دستگاه‌های مختلف مانند موبایل، تبلت و هر دستگاه دیگری که دارای قابلیت شارژ با کابل USB هستند را به طور هم‌زمان شارژ کنید. برای استفاده از این محصول، تنها کافیست کابل شارژر را به برق وصل کنید تا جریان برق درون آن جریان پیدا کند و سپس موبایل، تبلت یا هر دستگاه دیگری که با شدت جریان خروجی شارژر سازگاری دارد را به آن وصل کنید.

یک نوع دیگر از شارژرها، شارژر بی‌سیم است که بسیار کاربردی بوده و استفاده آسانی دارد. برای استفاده از این نوع شارژرها، می‌توانید گوشی را بر روی پایه آن‌ها قرار دهید تا شارژ شود. شارژرهای بی‌سیم دارای شدت جریان خروجی معادل ۱ آمپر هستند و قابلیت سازگاری با دستگاه‌های مختلفی مانند گوشی‌های هوشمند، تبلت و … را دارند.

یکی از نکات خرید شارژر دیواری این است که باید شارژری را انتخاب کنید که استاندارد بوده و سازگاری لازم را با گوشی هوشمند شما داشته باشد تا در هنگام استفاده به گوشی آسیب نزند.

نکاتی که باید زمان خرید شارژر دیواری مد نظر داشته باشید

همانطور که گفتیم، شارژرهای مختلفی در بازار وجود دارند که برخی از آن‌ها ناامن هستند و با وجود داشتن پورت‌های شارژ فراوان، فناوری لازم برای محافظت از دستگاه شما را ندارند. برخی دیگر از شارژرها نیز به دلیل برخورداری از اندازه نامناسب و فناوری قدیمی منسوخ شده‌اند اما هنوز در بازار خرید و فروش می‌شوند. در ادامه این راهنمای خرید شارژر دیواری شما را با نکاتی آشنا می‌کنیم که باید هنگام خرید شارژر دیواری در نظر بگیرید:

۱- شارژر دیواری شما باید چه تعداد پورت داشته باشد؟

شارژرهای دیواری معمولا از چند درگاه یا پورت تشکیل می‌شوند، بنابراین اولین سوالی که باید به آن پاسخ دهید این است که به چه تعداد پورت نیاز دارید. بهتر است شارژرهایی با تعداد پورت بیشتر از یک عدد را در نظر بگیرید زیرا در آینده ممکن است نیاز داشته باشید که به طور هم‌زمان چندین دستگاه را شارژ کنید.

البته ذکر این نکته نیز در راهنمای انتخاب شارژر دیواری مهم است که شارژر‌هایی که دارای یک پورت هستند، معمولا قابلیت Quick Charge یا شارژ سریع را دارند، اما به جز این از کاربرد دیگری برخوردار نیستند. در نهایت توصیه ما به شما این است که با یک شارژر دیواری دارای دو پورت شروع کرده و در صورت نیاز، آن را ارتقا دهید. اگر مطمئن هستید که تنها به یک پورت نیاز دارید، اطمینان حاصل کنید که شارژر قابلیت Quick Charge را دارد.

تعداد پورت های شارژر دیواری

۲- سرعت شارژ بیشتر، پورت‌های کمتر

با خرید شارژر دو پورت، از شارژر دیواری بهره‌مند می‌شوید که در قدرتمندترین و قابل حمل‌ترین حالت خود قرار دارد. این شارژرها دارای حداکثر ولتاژ خروجی ۵ ولتی و ۲٫۴ آمپری و حداقل خروجی ۵ ولتی و ۲٫۰ آمپری هستند. اکنون دیگر زمان شارژرهای دو پورت با ولتاژ ‌خروجی ۵ ولتی و ۱ آمپری گذشته است، زیرا چنین سرعتی برای شارژ دستگاه‌های مدرن (به ویژه تبلت‌ها) اصلا کافی نیست.

در صورت نیاز به شارژر سه یا چهار پورت، بهتر است شارژی تهیه کنید که ولتاژ‌ خروجی ۵ ولت و ۲٫۴ آمپری داشته باشد. در شارژرهای پنج پورت، ولتاژ خروجی به ناچار دچار کاهش می‌شود زیرا جریان آمپر خروجی از شارژر دیواری، گرمای زیادی تولید می‌کند و باید آمپراژ‌ در هر پورت کمتر باشد.

۳- شارژر دیواری باید از فناوری شارژ ایمن برخوردار باشد

یک نکته مهم دیگر که باید در راهنمای خرید شارژر دیواری به آن اشاره شود، فناوری شارژ ایمن است. این فناوری به شما اطمینان خاطر کامل می‌دهد زیرا می‌توانید با استفاده از آن، ‌فرایند شارژ را تحت کنترل داشته باشید. این نکته به ویژه هنگام خرید شارژرهای دیواری با پورت‌های زیاد، باید مورد توجه قرار گیرد.

هرچه دستگاه‌های بیشتری به شارژر دیواری وصل باشند، جریان ولتاژ خروجی بیشتر شده و شارژر گرمای بیشتری تولید می‌کند؛ در نتیجه احتمال اینکه به دستگاه شما آسیب وارد کند افزایش می‌یابد.

برخورداری از فناوری شارژ ایمن در شارژرهای دیواری

۴- شارژر دیواری باید دارای اندازه و شکل ظاهری مناسب باشد

این روزها طراحان به سادگی و مینیمالیسم تمایل بیشتری دارند که باعث می‌شود شارژرهای دیواری قابلیت حمل آسان را داشته باشند. در برخی از شارژرها نیز پین‌های جمع‌شونده‌ای تعبیه شده است که باعث می‌شود هنگامی که پایه‌های دوشاخه را درون شارژر قرار می‌دهید، تنها یک مکعب باقی بماند.

البته ذکر این نکته در راهنمای خرید شارژر دیواری مهم است که برخی از شارژرهای دیواری با پین‌های جمع‌شونده، کیفیت کمی دارند و در طول زمان دچار خرابی می‌شوند، بنابراین دقت لازم را هنگام خرید این نوع شارژرها به خرج دهید.

سخن پایانی

ما سعی کردیم در این راهنمای خرید شارژر دیواری، تمامی نکاتی که باید هنگام خرید این لوازم جانبی کاربردی بدانید را پوشش دهیم. با داشتن این اطلاعات، شارژری باکیفیت تهیه خواهید کرد که سال‌ها می‌توانید از آن استفاده کنید. در فروشگاه جانبی 360 ما انواع مدل‌های شارژرهای دیواری را از برندهای معتبری همچون مک دودو و بیسوس برای فروش عرضه کرده‌ایم و شما می‌توانید بر اساس اولویت‌های خود نظیر قیمت، ابعاد، توان خروجی یا تعداد پورت‌ها برای خرید آداپتور شارژر مورد نظر خود اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *